ga('send', 'pageview');

Brown Studio

Located in the rear of the main residence, the project converts the upper level of the existing garage building for the owner’s private Pilates studio. The charcoal traditional exterior belies the bright and modern interior. Care was taken to reuse the existing structural system to avoid an expensive structural retrofit. The beauty of the minimalist design of the equipment is exquisitely matched by the owner-selected fixtures and finishes.  

Pilates improves flexibility, builds strength and develops control and endurance in the entire body. It puts emphasis on alignment, breathing, developing a strong core, and improving coordination and balance. 

Project: Brown Studio
Location: El Segundo, CA
Project Area: 500 sf
Completion Date: 2016
error: Content is protected !!